TIERRA SANTA | Razzmatazz 2 | Dissabte 3 Desembre 2022

6 des., 2022 | Cròniques

tierra santa razzmatazz

TIERRA SANTA | Razzmatazz 2 (Barcelona) | Dissabte 3 de Desembre del 2022

I va arribar el dia tant esperat!! veuria Tierra Santa I escoltaria en directe a Ángel San Juan Després de més de 20 anys!!

Tot i que arribar a la sala Razzmatazz va ser tot un despropòsit, (accessos a Barcelona imperdonablement dolents, i què dir de l’aparcament… ) ens va donar temps de veure unes cançons dels teloners Vigus Report. Realment va ser una molt grata sorpresa, un grup transmet energia i bon rotllo. La posada en escena, la qualitat del so i l’estil de música va donar lloc a fer un brindis amb cerveseta ben merescut.

Van finalitzar a les 20:45 en punt i tot seguit veuria al que considero uns dels millors grups de metall espanyol. No es van fer esperar i allà estaven tocant la primera… i la segona… non stop!

Van començar barrejant temes del nou disc Destino juntament amb un repas d’alguns gran èxits que el públic no parava d’entonar i donar-ho tot. Des de Medieval, Legendario, Sangre De Reyes, Tierras De Leyenda i Apocalipsis, un gran repertori que no va cessar des de l’inici fins al final.

L’anècdota de la nit va ser quan Ángel va tenir un “blanc” durant la tornada d’una de les cançons… i tot i que és home de poques paraules, (amb prou feines es va adreçar al públic) en aquesta ocasió si que ho va fer, inclús diria que es sentia turmentat per aquesta confusió…. Després de pocs minuts i tot just acaba de tornar a començar una cançó que… un altre cop… no sabia on posar-se… diria que van ser els propis nervis del primer descuit, perquè s’ha de reconèixer que el directe va ser molt bo.

Després de fer un repàs dels grans èxits i de tocar durant gairebé dues hores i mitja va arribar l’última… i no podia ser d’una altra manera el gran final! La Canción Del Pirata part una i dos, que va fer esclatar a tot el públic, entonant cada una de les paraules d’aquesta fantàstica versió del poema d’Espronceda.

Simplement un gran concert que espero es repeteixi en breu.
No podem finalitzar sense recordar a Roberto Gonzalo que continua recuperant-se de l’atac de cor.

tierra santa razzmatazz
Una crònica de Marta Sianes
Aquí tens la nostra ressenya de Destino de Tierra Santa.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

marta sianes

Marta Sianes

Col·laboradora d'El Rock-Òdrom

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú