Novetats + Ressenya + Grup Català + Clàssics Programa #116 Dissabte 24/7/2021

24 jul., 2021 | Ràdio, Programes

crisix world needs mosh

Crisix… i molt més.

Crisix són el nostre grup més internacional. Ells han portat el Thrash igualadí per tot el món i sempre és engrescador saber que segueixen amb ganes de treure nou material.

Per això a El Rock-Òdrom d’avui obrim el nostre repàs a les millors novetats musicals amb Crisix i World Needs Mosh, cançó de presentació del seu proper treball, The Pizza EP, previst pel 10 de setembre.

Però no només tenim els Thrash metal dels Crisix. repassem el millor de l’actualitat escoltant sonoritats de tota mena i de tot arreu.

Tenim nova ressenya gràcies a la participació d’un nou col·laborador d’aquest web, seguim amb La Cataluña Metálica i el nostre grup català de la setmana i els clàssics d’aniversari per tancar el programa com cal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Crisix: World need mosh. Cançó de presentació del proper treball dels igualadins, The Pizza EP, previst pel 10 de setembre mitjançant Listenable Records. Els Crisix van sonar a El Rock-Òdrom nº 72 quan van presentar els seu himne al Resurrection Fest.
  2. Kryptos: Raging Steel. Segon senzill de Force of danger, el sisè disc dels indis previst pel 10 d’octubre mitjançant AFM Records. El primer senzill, de Force of danger, a El Rock-Òdrom nº 111.
  3. Eclipse: Bite the bullet. Senzill que anirà inclòs a Wired, el vuitè àlbum dels suecs. Està previst pel 8 d’octubre via Frontiers.
  4. KK’s Priest: Brothers of the road. Tercer senzill de Sermons of the sinner, àlbum que ha endarrerit la seva sortida a l’1 d’octubre. Els senzills previs, a El Rock-Òdrom nº 111 i a El Rock-Òdrom nº 106.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Headon: Sentencia. Cançó inclosa a Génesis, el tercer àlbum del grup murcià. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Ariadne: Estrella del norte. Cançó inclosa a la tercera i última maqueta d’aquest grup barceloní de Hard Rock. Seguint el número 6 de La Cataluña Metálica, ells són els nostre Grup Català de la Setmana.
  3. Zepo: Mendigo. 35 anys de la sortida el 1986 de lúnic àlbum d’aquest grup d’Albacete.
  4. Guns ‘n’ Roses: Shotgun blues. 30 anys de la sortida dels dos volums de Use your illusion.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú