Programa nº 155 | Novetats, Guanyador Concurs, Ressenya, Grup Català i Clàssic! | Dissabte 4/06/2022

4 juny, 2022 | Ràdio, Programes

El Rock-Òdrom d’avui olora a benzina!

Rock-Òdrom maniacs! Nou dissabte, nou programa!
Comencem amb el nostre repàs habitual a les novetats musicals més interessants de la setmana, escalfant motors amb l’olor de benzina que ens porten els primers protagonistes del programa d’avui i seguim així fins a escoltar un total de cinc novetats de gran categoria durant la primera meitat del programa.

Després de la pausa per a la publicitat, donem el nom de la persona guanyadora del sorteig dels CD’s de Santi Leal després de l’entrevista de la setmana passada.

Seguim amb el repàs als continguts del web, les cròniques i la ressenya. Tenim nou grup català de la setmana i tanquem amb un classicassu que enguany celebrarà 30 anys.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. DEAD CITY RUINS: Shockwave. El quart àlbum dels australians sortirà el 19 d’agost. Escoltem el segon senzill que treuen d’avançament, Speed Machine. .
  2. MEGARA: Truco O Trato. El tercer i darrer capítol del conjunt de tres EP que la banda va començar a treure el març del 2021, s’ha estrenat amb la cançó Hocus Pocus.
  3. SAVAGE MASTER: Those Who Hunt At Night. El quart treball del grup sortirà el 5 d’agost via Shadow Kingdom Records. Acaben de presentar el primer senzill de l’album, Hunt At Night.
  4. HAUNT: Windows Of Your Heart. Mercenaries és el segon senzill d’avançament del nou àlbum d’aquests californians tan prolífics. El seu vuitè LP sortirà l’1 de juliol.
  5. MUNICIPAL WASTE: Electrified Brain. Escoltem la cançó que dóna nom a l’àlbum i que sortirà via Nuclear Blast l’1 de juliol.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. ANZESTRA: Adimensional. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. EXCESS: If You Want a Lift. Cançó inclosa a Princess Of Darkness, el primer dels dos àlbum que va treure aquest grup de Blanes. Els Excess estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 8 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. MANOWAR: The Triumph Of Steel. 30 anys del que per a molts és l’últim gran treball del grup.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú