Programa #73. Dissabte 12/09/2020

12 set., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Lords of black: Alchemy of souls pt. 1. Aquest és el títol de l’esperat nou disc del grup encapçalat pel guitarrista Tony Hernando i que torna a comptar amb la poderosa veu d’en Ronnie Romero entre el seu equip. El senzill que han presentat aquesta setmana i que sona a El Rock-Òdrom d’avui es diu Dying to live again.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més d’escoltar Dying to live again, primer avançament del nou disc dels Lords of black, Dying to live again, fem sonar tot un grapat de bones noves cançons de heavy metal! Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, escoltarem un tema de la ressenya publicada aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana i acabem el programa amb dos clàssics, un d’espanyol i un altre d’alemany que aquest any celebra el trentè aniversari!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

 1. Lords of black: Dying to live again, del proper àlbum Alchemy of souls pt. 1, amb data d’edició prevista el 6 de novembre mitjançant Frontiers Records.
 2. Death Dealer: Sorcerer supreme. Senzill d’avançament del tercer disc dels californians, Conquered lands. Previst pel 13 de novembre mitjançant Steel Carter Records.
 3. Militia: Furious. Senzill de presentació del disc And the gods made war, editat aviat per Skol Records. Regravació de la seva maqueta de 2012.
 4. Kramp: Gods of death. Segon senzill i cançó que dóna títol al primer LP d’aquest madrilenys. Previst pel 25 de novembre mitjançant Rafchild Records. El primer senzill, Speed of light, al Programa #67.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

 1. Bajopresión: Límites del miedo, del disc Imperio de monstruos i editat amb Rock CD Records el 27 de març. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
 2. Languedoc: Ave Fenix, de l’EP de 2014 Llegó la hora. Grup català de la setmana.
 3. Sobredosis: Chico, del disc de gener de 1984 Caliente como un volcán.
 4. Gamma Ray – Heaven can wait, del disc de febrer de 1990 Heading for tomorrow.

2 Comentaris

 1. Jordi Vidal

  Un gran honor veure com s’ha recordat als Languedoc quatre anys després de la seva separació. Hola, em dic Jordi y vaig ser un dels guitarristes d’aquesta banda. Salutacions i una forta abraçada.

  Reply
  • administrador elrockodrom

   Hola Jordi!
   Moltes gràcies pel teu comentari 🙂 Si tens nous projectes musicals, no dubtis a fer-nos arribar les novetats a hola@elrockodrom.cat perquè ho poguem tenir present. També et convido a que segueixis El Rock-Òdrom a Telegram i puguis estar al dia dels programes, entrevistes o ressenyes que anem publicant: https://t.me/elrockodrom
   Una altra abraçada per a tu i fins a propera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú