Programa #78. Dissabte 17/10/2020: 35 anys del Live After Death

17 oct., 2020 | Ràdio, Programes

live after death

35 anys del Live After Death.

Live After Death no és només el títol del primer LP en directe dels Iron Maiden. El Live After Death és molt més que això, doncs a més de ser un disc que recull magistralment el que va ser la gegantina gira World Slavery Tour, amb 190 concerts arreu del món, iniciada el 9 d’agost de 1984 a Varsòvia (Polònia) i finalitzada el 5 de juliol a Irvine (EUA), fou una fita per la consagració als EUA del grup anglès (quelcom clau en aquells temps), a més de suposar la culminació d’una era pel heavy metal més pur, ja que, durant la segona meitat de la dècada l’ús de teclats i sintetitzadors va començar a fer acte de presència també al món del heavy metal, cosa impensable tan sols un anys enrera.

Live After Death es va editar el 14 d’Octubre de 1985. Ha fet doncs 35 anys aquesta setmana. Quina millor manera d’acabar el programa d’avui que celebrar-ho amb una cançó del disc?

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, hem fet una tria d’entre les bones novetats que han sortit aquesta setmana, portant-te només metall de primer premsat. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, tindrem la ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, tindrem el grup català de la setmana que correspon a uns barcelonins que ja estan enregistrant un nou disc i acabarem celebrant els 35 anys del Live After Death .

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Lords Of Black: Into the black. Segon senzill d’avançament del disc Alchemy of souls pt. 1, previst pel 6 de novembre mitjançant Frontiers Records. El primer senzill, Dying to live again, al Programa #73
  2. Dagorlath: Mithrandir. Primera cançó d’avançament del disc de desè aniversari d’aquest grup d’Elx que revisa 8 cançons dels seus anteriors 3 discos.
  3. Gama Bomb: Sheer Khan. Segon senzill d’avançament de Sea Savage, el 6è disc de la banda, previst pel 4 de desembre mitjançant Prosthetic Records.
  4. Agent Steel: The devil’s greatest trick. Cançó de presentació del disc No other godz before me, previst pel 21 de febrer mitjançant Dissonance Records. Una altra cançó d’avançament al Programa #34.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Arias: No estoy para nadie. Cançó que dóna títol al primer disc en solitari d’aquest veterà guitarrista. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Wild Freedom: Keep the fire. Cançó del 2019 que potser formarà part del seu segon LP que estan enregistrant aquestes setmanes. Ells són el Grup Català de la Setmana.
  3. Iron Maiden: Children of the damned. Cançó inclosa a l’àlbum en directe Live After Death del qual celebrem els 35 anys de la seva sortida.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú