Programa #86 Dissabte 12/12/2020 S’apropa el Nadal

12 des., 2020 | Ràdio, Programes

heavy metal christmas

S’apropa el Nadal…

S’apropa el Nadal i l’escena musical en general i metàl·lica en particular no n’és aliena. Cada vegada és més habitual trobar cançons dins el nostre ambient que hi fan referència: bé sigui per lloar-lo o gaudir-lo, bé sigui per enfotre-se’n o criticar-lo, fer una cançó nadalenca per aquestes dates pot suposar un breu en la secció de notícies d’un web o una reproducció més a Youtube.

Seguint l’estela, obrim El Rock-Òdrom d’avui amb una cançó nadalenca que ha sortit aquesta setmana i que forma part de l’habitual repàs a les millors novetats de la setmana. Tenim des de cançons que ens recorden que s’apropa el Nadal, passant per projectes en solitari i per nous enregistraments de veterans de l’escena.

Durant la segona part d’El Rock-Òdrom d’avui, ens anem fins a Lleida per escoltar el grup català de la setmana, uns thrashers que van treure no fa gaire un segon LP de títol premonitori… Punxem una cançó de cada una de les dues ressenyes que hem publicat aquesta setmana dels nostres col·laboradors Imanol i Daniel i acabem amb el clàssic, en aquesta ocasió un grup de Madrid que ha anunciat la incorporació d’un nou bateria.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Animaze X: AniMazing Xmas. Cançó de dóna nom al projecte nadalenc del qual han tret un EP digital gent d’Obsession, Silent Keepers o Dokken com Michael Vescera o John Bruno.
  2. Crystal Viper: The Cult. Cançó que dóna nom al vuitè àlbum dels polacs. Previst pel 29 de Gener mitjançant Listenable Records. Vam presentar el seu àlbum anterior, Tales of fire and ice, fa poc més d’un any al Programa #21.
  3. Todd de la Torre: Darkened majesty. Primera cançó del primer disc en solitari de l’actual cantant dels Queensryche, Rejoice in the suffering. Previst pel 5 de febrer mitjançant Rat Pak Records.
  4. Raven: Not so easy. Nou senzill d’avançament del proper disc dels anglesos, Metal City, previst pel 18 de Gener mitjançant SPV/Steamhammer. Un senzill previ al Programa #67.
  5. Rezet: Populate, delete, repeat. Senzill d’avançament de Truth i between, cinquè disc dels thrashers alemanys previst pel 29 de Gener mitjançant Metalville.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Inversus: Réplica 6 del segon disc dels thrashers lleidatans Requiem Pandemia d’octubre del 2018. Grup català de la setmana.
  2. Guache & Marcelo Pull: Arriba. Del disc Ojo de Huracán. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Oeste: Destino final. Cançó del disc La ausencia del miedo. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  4. Saratoga: Maldito corazón, del disc de 2004 El clan de la lucha. El nou bateria de Saratoga es Jorge, El lobo estepario, gran i versàtil músic.

 

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú