Programa #68. Dissabte 08/08/2020

8 ag., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Medina Azahara: A metro y medio de ti. Aquesta és la cançó que els cordovesos han composat darrerament i han presentat aquesta setmana amb un videoclip a les xarxes. Una cançó sobre el distanciament físic entre persones que ens ha provocat la pandèmia que ens serveix per tancar el repàs a les millors novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de la bonica balada dels Medina Azahara, portem Heavy Metal vingut d’un lloc tan exòtic com la India i escoltem el debut d’uns rabiosos metalheads brasilers.  Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, comentem i punxem la nova ressenya que hem publicat aquesta setmana al web, sona el grup català de la setmana que en aquesta ocasió és de Sabadell. Uns thrashers molt potents!

Arribant al final, comparteixo una entrada de la meva col·lecció particular aprofitant un concert que es va celebrar a la ciutat aquest dimecres i acabem amb un polèmic clàssic que aquesta setmana fa 25 anys!!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Starblind: Here I am, del seu recent nou disc Black Bubbing Ooze, estrenat el passat 31 de Juliol mitjançant Pure Steel Records. Ja van sonar al Programa #59.
  2. Illucia: Dreamtime Observers. Senzill autoeditat el dia 2 d’Agost per part d’aquest grup de l’India.
  3. Hellgun: Revolution Blade, pertanyent al primer LP autoeditat i sortit aquest passat 6 d’Agost, Kings of beyond, d’aquest grup brasiler.
  4. Medina Azahara: A metro y medio de ti. Cançó composada recentment i presentada aquesta setmana via videoclip.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Sake Mate: Fantasmas, del seu tercer disc Condenado a libertad. La ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Sickoticks: Sickosession. Tema pertanyent a la maqueta del mateix nom treta per aquests thrashers de Sabadell l’Abril de 2017. Grup Català de la Setmana. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Angelus Apatrida: You’re next, del disc The Call d’Abril de 2012. Sona en raó del concert dels manxecs a les Nits del Primavera Sound.
  4. Iron Maiden: Man on the edge. Aquesta setmana fa 25 anys de la sortida d’aquesta cançó, la primera amb Blaze Bayley, inclosa pocs mesos després a l’ X Factor.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú