Senjutsu i més novetats, Ressenya, Grup Català i Clàssics. Programa #121 Dissabte 4/9/2021

4 set., 2021 | Ràdio, Programes

senjutsu

Senjutsu dels Iron Maiden… i molt més!

Senjutsu va veure finalment la llum ahir divendres 3 de setembre i mig món es va aturar per poder escoltar les deu cançons que conformen en dissetè àñbum d’estudi dels Iron Maiden.

Si fins ahir només haviem pogut escoltar els dos senzills d’avançament, The writing on the wall i Stratego, la resta de l’àlbum ens confirma que Senjutsu segueix la línia del que Iron Maiden són en aquest segle XXI, amb les alegries o les penes que això pugui despertar entre alguns o molts dels seguidors de la banda.

Avui però no ens extendrem gaire amb Senjutsu. El disc acaba de sortir i als discos dels Iron Maiden d’aquest mil·lenni cal deixar-los reposar i escoltar amb calma per a poder emetre un veredicte (sempre personal) que no sigui precipitat. Hi haurà ressenya aviat.

A més de Senjutsu, a El Rock-Òdrom d’avui escoltarem moltes altres novetats ben interessants, amb molta presència catalana en el conjunt del programa.

Tenim nova ressenya en col·laboració amb The Sentinel, seguim amb La Cataluña Metálica i el nostre grup català de la setmana que avui és per a tot un clàssic de la nostra escena i tanquem amb uns clàssics que, entre la casualitat i els discassos que són, us deixaran bocabadats.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Iron Maiden: Days of the future past. Cançó inclosa a Senjutsu, el 17è àlbum de la banda, aparegut ahir divendres 3 de setembre. El primer senzill, The Writing On The Wall, el vam escoltar al Programa 115.
  2. Toxikull: Darkness. Nou senzill de la banda portuguesa editat via Amazing Records el passat 24 d’agost.
  3. Saüc: Serem Revolta. Cançó inclosa al primer àlbum dels Saüc, Eterna. Vàrem escoltar-los a El Rock-Òdrom per primera vegada al Programa 21 amb la cançó Harpia.
  4. Crisix: No Tip For The Kid. Cançó que obre The Pizza EP, el nou treball dels igualadins previst pel 10 de setembre via Listenable Records. El primer senzill World Needs Mosh, el vam escoltar al Programa 116.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Amaro: Sueño. Cançó inclosa al quart disc dels Amaro, Respira. La Ressenya d’El Rock-Òdrom. Va entrevistar a la Joana Amaro al Programa 106.
  2. Gaby y Los Gatos Salvajes: Así soy yo, del seu disc 10 minutos en tu corazón. Seguint el número 6 de La Cataluña Metálica, ells són els nostre Grup Català de la Setmana.
  3. Judas Priest: Hell Patrol. El 3 de setembre de 1990, els Judas van treure el Painkiller. Fa 21 anys i 1 dia!.
  4. Iron Maiden: Aces High. El 3 de setembre de 1984, els Maiden van treure el Powerslave. Fa 35 anys i 1 dia!.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú