40 anys del Killers. Programa #92 Dissabte 6/2/2021

6 febr., 2021 | Ràdio, Programes

iron maiden killers

40 anys del segon LP d’Iron Maiden, Killers.

Killers pateix la síndrome de joia oblidada. No gaudeix de la presència que sempre tindrà l’àlbum debut dels anglesos i, a sobre, precedeix un dels discos més importants i representatius del Heavy Metal, The number of the beast.

Killers és però un grandíssim disc gairebé oblidat en els directes de la banda on, avui dia, només toquen Wrathchild, una cançó que està molt bé però, per a mi, no és la millor de l’àlbum. D’altres com Murders in the Rue Morgue, Prodigal Son o la mateixa Killers estan una passa per endavant.

Killers té una cosa sense la qual la carrera dels Iron Maiden no hauria estat mai la mateixa: va ser el primer produït per Martin Birch. El productor, mort recentment, va ser capaç de donar al grup aquell so tan caraterístic i propi de la Donzella, acompanyant-los fins al Fear Of The Dark de 1992.

A El Rock-Òdrom d’avui celebrem que el 2 de Febrer Killers va fer 40 anys i tanquem el programa amb aquest disc.

A més, repassem l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Hard Rock, Heavy Metal i Thrash. Tornem a tenir ressenya, seguim amb el fanzine La Cataluña Metálica i el nostre grup català de la setmana, un pioner del AOR català i acabem amb l’esmenat Killers dels Iron Maiden.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Temple Balls: Thunder from the north. Senzill d’avançament del tercer disc de la banda finesa, Pyromide, previst pel 16 d’abril mitjançant Frontiers Records.
  2. Hellrock: This is metal. Cançó que dóna nom al primer àlbum d’aquests francesos d’Occitània i que va sortir el 2 de feber via Steel Shark Records.
  3. InnerSiege: Power, metal, glory. Senzill d’avançament de Fury of ages, el que serà el segon disc d’aquest grup d’Estats Units..
  4. Angelus Apatrida: We stand alone. Cançó pertanyent al disc homònim dels d’Albacete, sortit ahir 5 de febrer via Century Media Records. Vam començar a conèixer les cançons de An-je-lus A-pa-tri-da amb Bleed the Crown al Programa #83, amb Indoctrinate al Programa #88 i amb The Age of Disinformation al Programa #90.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Adventus: Más fuerte que el dolor. Cançó que forma part del disc Morir Y Renacer. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Jaguar: Sígueme. Els Jaguar estan inclosos al número 4 del fanzine La Cataluña Metálica. Ells són el Grup Català de la Setmana.
  3. Iron Maiden: Killers. Celebrem els 40 anys del segon disc dels Iron Maiden.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú