Novetats musicals + Grup Català + Ressenyes | Programa nº 137 Dissabte 8/1/2022

8 gen., 2022 | Ràdio, Programes

rockodrom 137

El primer El Rock-Òdrom de l’any 2022 ja és aquí!

Feliç any nou El Rock-Òdrom maníacs!! Després de setmanes sense escoltar-nos degut a les dates nadalenques, cap d’any i reis, ja hi tornem a ser!!

Durant aquestes setmanes, El Rock-Òdrom només ha tingut presència a la ràdio durant la 27a edició de La Maratona, una recollida solidària de joguines en col·laboració amb la Fundació El Pare Manel i en la qual va ser un plaer participar-hi i punxar bon Heavy Metal.

D’altra banda, al web sí que hi ha hagut molta activitat, amb una mitjana de publicació de més d’una ressenya a la setmana, entre les quals la d’un nou col·laborador.

Totes elles (o gairebé) les comentem i escoltem en aquest El Rock-Òdrom que obre l’any 2022 i a on, com sempre, repassem les millors novetats musicals de la darrera setmana.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. RONNIE ATKINS: Make it count. El segon àlbum del cantant danès i veu dels Pretty Maids sortirà el 18 de març amb Frontiers Music. Hem escoltat el senzill Rising Tide.
  2. MICHAEL ROMEO: War of the Worlds Part 2. El nou treball del guitarrista dels Symphony X sortirà el 25 de març via InsideOut Music i té a la veu al búlgar Dino Jelusic. Hem escoltat el senzill d’avançament Divide & Conquer.
  3. MAULE: Maule. L’àlbum homònim d’aquest grup canadenc de Heavy Metal sortirà el 14 de gener amb Gates of Hell Records. Hem escoltat el segon senzill d’avançament, Sword Woman.
  4. CRUEL BOMB: Man Made. El tercer EP d’aquest grup de Thrash tradicional i molt contundent, va sortir ahir 7 de gener de forma independent. Hem escoltat la cançó A-10.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. SICKOTICKS: All That You Fear és el nom del primer llarga durada dels thrashers de Sabadell. Seran els convidats d’El Rock-Òdrom dissabte vinent i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui. La Ressenya d’El Rock-Òdrom sobre All That You Fear.
  2. J. L. SAIZ: The Ripper: A Conceptual Metal Story. El guitarrista madrileny José Luis Saiz acaba de treure aquest treball conceptual entorn de Jack l’Ebudellador. La Ressenya d’El Rock-Òdrom sobre The Ripper: A Conceptual Metal Story.
  3. SUNLESS: Ylem és el segon àlbum d’aquest grup de Death Metal Progressiu. La Ressenya d’El Rock-Òdrom sobre Ylem.
  4. ROSA NEGRA: Maadre és el recent quart disc del grup madrileny nascut als 80. La Ressenya d’El Rock-Òdrom sobre Maadre.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú