Programa #102 Novetats + Ressenya + Grup Català + Clàssics! 17/04/2021

17 abr., 2021 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Savaged – Knights of Metal.

Savaged és una nova proposta de l’escena barcelonina que acaba d’estrenar-se amb el senzill Knights Of Metal. Formats per Jaime Killhead, Joan Grimalt i Cristian Blade (a qui vam entrevistar a El Rock-Òdrom fa unes setmanes), aquests tres homes bregats en altres bandes com Streamer o Raptore, ens demostren que malgrat el maleït coronavirus ens ha pres la nit i la rauxa dels concerts, no pot amb l’empenta de la nostra escena, resilient com poques, que segueix al peu del canó presentant cançons tan interessants com les que trobem a Knights of Metal.

Així doncs, aquesta primera mostra del que poden oferir-nos els nostres Savaged, Knights of Metal, formarà part del repàs habitual a les millors novetats de la setmana i, des d’El Rock-Òdrom, desitjos de molta sort i encert pel futur!

D’altra banda i com ve sent habitual, farem un repàs a les altres novetats més interessants de la setmana, per suposat! amb una nova ressenya que hem publicat al web, ens quedarem a Barcelona per escoltar uns thrashers com grup català de la setmana i acabarem amb dos clàssics de la NWOBHM.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Temple Balls: What is dead never dies. Cançó inclosa a Pyromide, debut d’aquests finlandesos estrenat ahir 16 d’abril via Frontiers Records. El primer senzill, Thunder from the north al Programa #92 i el segon, T.O.T.C al Programa #96.
  2. Icon Of Sin: Shadow dancer. Cançó inclosa al debut homònim d’aquest brasilers, estrenat ahir 16 d’abril mitjançant Frontiers Records. Els vam conèixer al Programa #100 amb la cançó Night breed.
  3. Savaged: Stealing the night. Una de les dues cançons del senzill de presentació d’aquests catalans, Knights of metal, estrenat ahir 16 d’abril.
  4. Artillery: Turn up the rage. Senzill d’avançament de X, el desè àlbum d’estudi d’aquest danesos. Previst pel 7 de maig via Metal Blade.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Güru: Open road. Cançó inclosa a 10 years. L’Àlbum revisita els 10 anys de trajectòria del grup encapçalat pel David Palau. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. 100 Slain: Burnt beyond reco-ignition. Cançó inclosa a la maqueta de 1989 d’aquests barcelonins i ara reuperada en el recopilatori Anthology 1989-1991 gràcies al treball de Gadir Records, Héroes de Culto i Witchcraft Records.
  3. Tygers Of Pan Tang: Hellbound. Aquesta setmana celebrem els 40 anys de la sortida d’aquest clàssic de la NWOBHM, Spellbound.
  4. Tokyo Blade: Powergame. Un altre clàssic de la NWOBHM per acabar el programa. Extret del seu àlbum homònim de 1983.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú