La Cataluña Metálica Vol.5 + Novetats + Ressenyes. Programa #99 Dissabte 27/3/21

27 març, 2021 | Ràdio, Programes

La Cataluña Metálica

Número 5 de La Cataluña Metálica.

La Cataluña Metálica, el fanzine ideat per l’Albert Solé Vives i editat mitjançant Micronauta Ediciones, ja té el número 5 al carrer.

En aquest volum, amb portada per a en Félix Bustillo de Zeus, hi trobem grups ben coneguts de la nostra escena catalana tals com Legion, Viuda Negra o els escollits com a Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui, Cyan Bloodbane, els quals van treure un excel·lent treball, Espíritu De Lucha el setembre de 2019.

Altres noms potser menys coneguts per a la majoria del volum 5 de La Cataluña Metálica són Mysthical, Perversión, Trip o Almogàvers.

També hi trobarem una entrevista a Aleix Alonso, president de l’Associació Cultural Metalcova i l’aportació d’El Rock-Òdrom amb aquesta entrevista als barcelonins Tro.

A més, repassem l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Hard Rock i Heavy Metal del millor i d’arreu del planeta. Punxem cançons del les dues ressenyes que hem publicat aquesta setmana al web i acabem amb un bon classicassu!!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Sunbomb: Life. Senzill d’avançament de Evil And Divine, el projecte del cantant dels Stryper, Michael Sweet, i el guitarrista d’una de les dues faccions dels L.A. Guns, Traci Guns. El disc sortirà amb Frontiers Music el 14 de maig. Hem escoltat algunes cançons del recent treball dels Stryper, Even The Devil Belives al Programa #72, al Programa #67 i al Programa #62.
  2. Invaders: Endelss Wait. Nou senzill del grup d’Alcorcón estrenat el 21 de març.
  3. Witchseeker: Screaming in the Moonlight. Cançó inclosa a Scene of the Wild, el segon àlbum d’aquesta banda de Singapur, sortit ahir 26 de març via Dying Victims Productions.
  4. Electric Crown: Under One Flag. Cançó inclosa al primer LP d’aquest grup de Sant Petersburg, Prophecy of Doom, sortit ahir 26 de març mitjançant Tradición Metálica.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Amahiru: Hours. Cançó inclosa al disc homònim d’aquesta banda internacional. Editat el 20 de Novembre de 2020 amb Ear Music és La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Leather Boys: Born in the Seventies. Cançó que dóna títol al nou treball dels asturians sortit via The Fish Factory. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  3. Cyan Bloodbane: Hoy Debes Resistir. Cançó inclosa al disc de 2019 Espíritu de Lucha. Els Cyan Bloodbane estan inclosos al número 5 de La Cataluña Metálica i són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom.
  4. Black Sabbath: Neon Knights. Del disc Heaven and Hell de 1980.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú